Har lagt till en kompost. Jag hittade några gröna ståltrådsgaller som jag najat ihop till en bur. Jag har fyllt den med gräsklippningar och annat bröte för att starta en kompost. Den är täckt med en presenning för att hålla fukten inne.

Måste klura ut ett sätt att hålla marken fuktig, med tanke på att jag inte kan komma och vattna varje dag…

Jag har också transplanterat två squash från lådan. De fick inte plats där. Men jag vet inte hur bra de kommer klara sig i denna näringsfattiga jorden. 

Inte konstigt att de förra ägarna övergett lotten en efter en annan som nån berättade för mig. Jorden är helt utarmad och torr. Jag forskar på hur man kan hålla kvar fukt i jorden och hur man kan göda den billigt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *